Amintește-ți!

Știi, uneori vine vremea să te debarasezi de orice. Vine vremea să asculți un album cap-coadă după ce-ai trecut prin cea mai stresantă zi.. să lași pick-up-ul să meargă și să dansezi în timp ce..

...în timp ce afară ninge nebunesc. Vine vremea să manânci cu disperare o întreagă ciocolată; să te prostești prin bucătărie; să faci un ceai fierbinte; să-i dai un telefon și să-l chemi. În timp ce discul se învârte, să-l aștepți cu părul aproximativ ud, să il iei la dans când vine și să-i aluneci în brațe pe hol, pentru că în hol.. aluneci mereu atât de tare. Știi, vine uneori vremea să cânți ore întregi la chitară; să pictezi; să cânți; să schițezi cel mai abstract gând; să te uiți pe fereastră sau să te pierzi printre rândurile cărții pe care obișnuiești să o citești de fiecare dată când vrei să te simți mai bine. Vine o vreme în care ești nevoită să stai. Pur și simplu – stai! Ia-ți timp pentru tine și găsește-te. Fură-l noaptea, după ce termini de învățat pentru sesiune, sau dimineața, înainte să apuci să te dai jos din pat. Ia-ți timp să înțelegi cine ești și eliberează-te de lume. Știi.. lumea nu-i atât de bună pe cât pare, și uneori, lumea construită de tine între patru pereți e cel mai bun mod de a fi fericită. Amintește-ți care obișnuia să fie parfumul tău preferat; care era melodia pe care o fredonai fără oprire; de ce nu îți stă bine în roșu sau de ce îtî place atât de mult verdele. Amintește-ți de tine, la un ceai fierbinte sau în zăpada rece. Amintește-ți cum ești și lasă pick-up-ul să meargă.


Și după ce îți amintești, trăiește zilele tot în ritmuri muzicale și în pași de dans, dar amintește-ți să-i aluneci pe hol, în brațe. Nu ar avea cum să nu aprecieze. 

Postări populare de pe acest blog

Vor s-aduca SFARSITU'

Strada Corbeni

EU..scriu.